Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elisabeth Shue – Palmetto (1998)

| Címkék: amerikai elisabeth shue no nudity | 2012.01.07. 06:32

palmetto.jpgFehér combok következnek. Ugyanis Elisabeth Shue hófehér combjai, és egyéb kellemes ívű domborulatai játsszák a főszerepet a mai posztban.

Elisabeth Shue 1963-ban született az amerikai Delaware állam Wilmington nevezetű városában egy cseppet sem szegény családban, és az ősei már akkor jelen voltak Amerikában, amikor még azt sem tudta a világ, mi fán terem az Amerikai Egyesült Államok.

A New Jerseyben nevelkedett lány színésznőnek készült. Azonban eminens diákként felvették a Harvardra - amelyet végül csak az ezredfordulón fejezett be, már mint befutott hollywoodi színésznő, zsebében egy Oscar-jelöléssel, amelyet véleményem szerint kevésbé tudott kamatoztatni, mint azt remélni lehetett volna -, de a csábítás, amelyet a színészet jelentett, erősebbnek bizonyult. Olyan filmekkel tűnt fel a filmvásznon a kezdetekkor, mint például a Karate kölyök, vagy a Vissza a jövőbe második és harmadik epizódja, de a nevét akkor kezdték megjegyezni világszerte, amikor szerepet kapott Tom Cruise oldalán a Koktélban.

Az igazi áttörést, és egyben szakmai elismerést viszont a Las Vegas, végállomás c. filmben nyújtott pazar játéka hozta meg számára, amelyben a női főszerep megformálásáért 1996-ban felterjesztették Oscar-díjra, ahogy filmbeli partnerét, Nicolas Cage-et is, aki meg is kapta a szobrot, nem érdemtelenül.

Ő lecsúszott a díjról, a filmet pedig néhány érdekesnek ígérkező próbálkozás követte, mint Az Angyal, az Árnyék nélkül, vagy a Palmetto, amelyből a mai jelenetet is választottuk.

A filmet a német Volker Schlöndorff rendezte, akinek nem ez a film jelentette élete remekművét. (Ő vitte filmre többek között Günter Grass A bádogdob c. regényét is.)

A film egyébként nem olyan rossz, mint amilyennek az imdb 5.8-es értékelése után gondolhatnánk. Elisabeth Shue, Woody Harrelson és Gina Gershon hármasa épp elég garanciát jelent, hogy ne nyomjon el bennünket az álom. A történet nem túl eredeti, amolyan krimi-thriller keverék, talán nem is untatnék vele senkit.

Ami a lényeg e blog számára, az Elisabeth Shue és Woody Harrelson találkozása valami vidéki bungallóban, ahol is a nemrégen szabadlábra helyezett újságírót alakító Woody Harrelson nem bír ellenállni a nem kevés erotikus kisugárzással rendelkező Elisabeth Shue-nak, aki behálózza őt, mint pók a szerencsétlen áldozatát a szoba mennyezeti sarkában.

Érdekesség, hogy meztelenkedésnek se híre, se hamva, de mégis izzik a levegő a jelenetben. Részemről ez erotika, és azt hiszem, Woody helyében én sem álltam volna ellen.

Paz Vega - A szex és Lucia (2001)

| Címkék: szex spanyol meztelen vetkőzés mellek explicit paz vega full frontal | 2012.01.05. 05:40

A mai poszt főszereplője az a Paz Vega, aki az új esztendő második napján ünnepelte harminchatodik születésnapját, amelyből nyugodtan letagadhatna néhány évet, senki sem hörögne. A sevillai születésű spanyol színésznő fiatalon kezdte a színészetet. Már tizenöt évesen Lorca-darabban játszott, majd két évig színészetet tanult, ezután újságírást szintén két évig, végül Madridban kötött ki. Eleinte sorozatokban szerepelt, majd ezzel, A szex és Lucia c. filmmel robbant be igazán a köztudatba, és ő tekinthető Penélope Cruz után a második számú spanyol filmszínésznőnek.


 

Azóta szerepelt Pedro Almodóvar Beszélj hozzá! c. Oscar-díjjal (legjobb eredeti forgatókönyv kategória) jutalmazott filmjében, amellyel kisebb ismertségre tett szert a tengerentúlon is, Hollywoodban. Az amerikai filmek közül megemlíthető a Spangol – Magamat sem értem Adam Sandlerrel, a Szerepszemle Morgan Freemannel – ez tényleg említésre méltó -, vagy a Spirit - A sikító város.

A szex és Lucia témája benne foglaltatik magában a címben. Lucia, akit Paz Vega alakít, egy fiatal pincérnő Madridban, aki szerelmi és egyéb tragédiák sora után a Baleár-szigetek egyikén keres menedéket és nyugalmat. A filmet Julio Medem rendezte, és a film besöpört néhány díjat a különböző filmfesztiválokon, Paz Vega pedig szintén, mint a film főszereplőnője. 

A film egyébként hemzseg a túlfűtött erotikus jelenetektől, mindenki mazsolázhat kedvére. A film legpornografikusabb jelenetében - természetesen csak ízlésesen - látható egy férfi nemi szerv, ahogy egy finom női kéz izgalmi állapotba hozza, amely női kezet összekapcsolhatjuk Paz Vega kacsójával, persze csak abban az esetben, ha nem vagyunk öreg rókák, akik sejtik, az a bizonyos férfi nemi szerv rajta azzal a finom és puha női kézzel egy férfi és egy női dublőr nemi szerve és finom, puha keze, tehát az intim találkozás trükk és szemfényvesztés.

Ha mégis hiszünk a mikulásban, akkor álljon itt azon szerencsés spanyol-francia macsó neve, aki részesült e kivételes kényeztetésben, a filmbeli Lorenzo, alias Tristán Ulloa.

Fogyasszátok egészséggel, jó étvágyat!

Joselin Waleska - Ladies Mafia (2011)

| Címkék: szex meztelen mellek kolumbiai joselin waleska | 2012.01.02. 16:32

A kolumbiai rendező Oscar González filmje a női nem érdekes elemeit mutatja be, s persze meztelenséget is kever közepes alkotásába. Egy haláli jelenet következik tehát a dél-amerikai moziból, amelyben a szerencsés férfi szomorú véget ér. Sokszor emlegetett és dicsért formája ez az elmúlásnak, mindenki döntse el, mennyire viccesen dolgozták fel! 

süti beállítások módosítása