Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amber Heard – Az informátorok (2008)

| Címkék: amerikai szex tánc meztelen gruppen vetkőzés hátulról mellek explicit amber heard | 2012.01.14. 05:40

heard_amber.jpgMinden, ami belefér - és mivel az élet üres és értelmetlen, tényleg belefér minden. Szex kettesben, szex hármasban, szex négyesben…

A tipikus amerikai lány következik, akit mindenki szeretne elhívni egyszer randizni. A haja természetesen a legtöbbször szőke, a szeme milyen is? – hát persze, kék vagy szürke. A teste pedig karcsú és formás – ergo tökéletes. Ő testesíti meg az amerikai szépséget, a női ideált, a vágyálmot. Neki íródnak a szerelmes dalok, és ő az a lány, akit nem kaphat meg senki, mert Hollywoodban köt ki, ahová mindig is vágyott, ahová mindig is tartozott, és egyszerre több partnerrel bújik ágyba, de nincs mit ezen csodálkozni, hiszen arrafelé ez járja. A mai jelenetben ugyanis ez a lány belekóstol mindenbe.

Amber Laura Heard huszonöt évvel ezelőtt látta meg a napvilágot az amerikai Texas állam fővárosában, Austinban, egy katolikus családban. Katolikus nevelésben részesült, katolikus iskolába járt, és egészen kamaszkoráig hitt Istenben, mígnem a legjobb barátja elhunyt egy autóbalesetben, azóta viszont ateistának tartja magát. Tizenhét évesen kimaradt a középiskolából, és New York felé vette az irányt, hogy modellkedhessen - megvolt hozzá minden adottsága, 173 centi magas -, majd gondolt egyet, és irány Los Angeles. Ekkoriban nagy hatást gyakoroltak rá Ayn Rand és George Orwell írók, akik megtanították objektíven szemlélni a világot.



A hollywoodi karrierje végül beindult. Eleinte kisebb epizódszerepeket kapott különböző sorozatokban, majd olyan mozifilmekben tűnt fel, mint a 2006-os Majd meghalnak Mandy Lane-ért, vagy az ugyanabban az évben forgatott Alpha Dog, a három évvel később készült sikeres horror-vígjáték Zombieland - Az informátorok is ekkor bukott egy hatalmasat -, illetve a kevésbé fényes És hamarosan a sötétség - szintén horror. A mögöttünk hagyott esztendőben Nicolas Cage mellett ülve száguldozott a Féktelen haragban, az év végén pedig a hazai mozikba is eljutott az utolsó filmje Rumnapló címmel Johnny Depp és Aaron Eckhart társaságában. Szinte kivétel nélkül ugyanazt várják el tőle a rendezők és a producerek: legyél szép, Amber! Talán majd idővel mást is fog hallani.

Az informátorok Bret Easton Ellis azonos című könyvének adaptációja. Tizenhárom, egymáshoz lazán kapcsolódó elbeszélést próbáltak meg filmre vinni, több-kevesebb sikerrel. Rengeteg nagyágyú adta a nevét ehhez a produkcióhoz: Billy Bob Thornton, Mickey Rourke, Kim Basinger, Winona Ryder. Azonban tizennyolc millió dollárból nem hozott vissza semmit. Bret Easton Ellis könyvei világsikeresek, a forgatókönyvei ellenben mind megbuknak a rossz forgatókönyvek miatt.

Amber Heard ennek ellenére megszabadul minden gátlásától, kipróbál mindent, és mégsem boldog. Legalábbis a filmben. Az első jelenetben Jon Foster a partnere, a következőkben viszont már túl sokan váltakoznak ahhoz, hogy mindenkit felsorolhassak.
És még egy kis adalék a végére. Ezt hallgassátok! Amber két éve előrukkolt egy meglepő hírrel, beismerte, hogy biszexuális, és egy nővel él együtt, egy hawaii származású fotóssal.

A kettős mivoltát támasztja alá, hogy imádja a fegyvereket és a Ford Mustangokat?

Martina Stella - Fekete nyíl (2006)

| Címkék: olasz meztelen vetkőzés mellek | 2012.01.12. 10:40

Nálunk legtöbben a Fekete nyíl című kalandsorozatból ismerik, de szerencsére nem ez az egyetlen jelentősebb szerepe. Az olasz hölgy ugyanis olyan filmekben játszott, mint Még álmomban sem, Amnézia, Szerelem és háború, Szívek évadja.

1984. november 28-án született (jó hónap volt ez, mert hat nappal előtte látta meg a napvilágot Scarlett Johansson) Firenzében. A karrierje már korán elkezdődött, hiszen 16 évesen szerepelt a L'ultimo bacio című filmben. Ezután jöttek az újabb szerepek, nem csak a filmvásznon, de a színházban és a televízióban egyaránt. Egy évvel később az Amnéziában alakít maradandót, melyet Gabriele Salvatores rendezett. 2004-ben egy kis szerep erejéig az Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét-ben is megfordult.

Számunkra viszont ez a hazánkban is futó sorozat a legkedvesebb, hiszen itt melleit is megcsodálhatjuk Martinának, s leszögezhetjük, a természet szépen megáldotta. Szépségét pedig nem csak itt veszi igénybe, hanem a címlapokon, kampányokban is, hiszen valamiből meg kell élni. Na és egykori barátja, Valentino Rossi is tudta, miért volt vele.

Maria Bonnevie - Dina vagyok (2002)

| Címkék: szex meztelen vetkőzés mellek norvég | 2012.01.10. 20:03

Maria Bonnevie.jpgÉszaki vizekre evezünk. És ha már szóltunk a közelmúltban a  fehér combokról, a mai, ha lehet, még fehérebb combokról és egyéb testrészekről fog szólni, ugyanis Maria Bonnevie kedvéért egészen Skandináviáig utazunk, egészen föl Észak-Norvégiába a Dina vagyok c. film navigálásával. Maria Bonnevie, akinek családneve elsőre kissé franciásan cseng a fülnek, egy echte színészfamíliába született. Édesanyja, akinek a nevét is viseli, norvég színésznő, míg édesapja svéd színész. Hogy hol találkozott e két ember? - gondolom, a színpadon.

Nos, harmincnyolc évvel ezelőtt megszületett egyetlen közös gyermekük, Anna Maria Cecilia, méghozzá a svédországi Västeråsban. Maria egészen tizennyolc éves koráig édesanyjával élt Oslóban kettesben, és szülésznő szeretett volna lenni. Nem lett, mert helyette Stockholmban kötött ki, és ugyanazzá vált, mint a szülei.

A filmszerepek hamar megtalálták. Már 1991-ben szerepet kapott A medvekirály c. filmben, majd olyan alkotások következtek a sorban, mint Bille August 1996-os Jeruzsáleme, majd egy év múlva az Insomnia Stellan Skarsgård oldalán - ez a hollywoodi feldolgozás eredetije -, vagy az Antonio Banderasszal forgatott sikertelen A 13. harcos. Az ezredfordulót követően főszerepet kapott a Dina vagyok (angol címe: I Am Dina) c. Ole Bornedal rendezte skandináv mozi eddigi legköltségesebb koprodukciós alkotásában - ebből szemezgetünk ma -, de a következő filmjével, a Rekonstrukcióval (2003) vált igazán ismertté Európa-szerte (ajánlom minden filmőrültnek, remek mozi). Maria emellett rengeteg színdarabban játszott, kezdve Ibsentől egészen Csehovig, miközben kétszer is házasodott.

Néhány szót a filmről. A Herbjörg Wassmo népszerű kisregényéből készült film a tizenkilencedik századi Norvégiába kalauzol bennünket, és egy szeretethiányos, karakán, okos nő életét kísérhetjük figyelemmel. A film kitűnő alkotás, és amolyan főhajtás és díszszemle is egyben a norvég kultúra és az ország tájainak szépsége előtt.

A két jelenetről is essen szó. Az elsőben Gérard Depardieu-t láthatjuk, aki Dina férjét formálja meg a filmben, de sokkal izgalmasabb Maria sudáran fenséges teste, és figyelemre méltó a piros zoknija is.A második kiragadott jelenetben Dina az istállófiúval, Tomasszal (Hans Matheson) kerül közelebbi kapcsolatba, és stílusosan meg is lovagolja nyomban. Keresve sem találhatnánk klasszikusabb, érzékibb északi szépséget a nagy múltú skandináv filmiparban.

Vigyázzatok, nehogy elragadjon benneteket a skandináv sagák ezen gyönyörűsége!

Carolina Crescentini - Notte prima degli esami - Oggi (2007)

| Címkék: olasz szex meztelen vetkőzés mellek carolina crescentini tömeges vetkozes | 2012.01.09. 16:50

carolina-crescentini.jpgHárom jelenet következik egy olasz filmből, amelyben sok-sok mell vár rátok. A legérdekesebb viszont a 31 éves színésznőé, aki előbb úszik, majd a tömeggel együtt vetkőzik, hogy a végére az ágyjelenetben is emlékezeteset alkosson. Persze ízlések és pofonok.

Carolina Crescentini egyébként 1980. április 18-án látta meg a napvilágot az olasz fővárosban, tehát egy tüzes kos jegyű hölgyről van szó. A Centro Sperimentale di Cinematografia növendéke, hogy aztán kisebb televíziós és színházi produkciókon keresztül eljusson ehhez az első filmes munkájához.

Mindezek fényében nem meglepő, hogy sokat kellett mutatnia a vásznon. A rosszindulatúak most biztosan azt mondanák, bizonyos díványokon is produkálnia kellett színészi képességét a szerepért, de erről a hivatalos életrajzok nem beszélnek. Sokkal inkább arról, hogy szerepet kapott további filmekben, mint a Szerelem, pasta, tenger; Generazione mille euro, 20 sigarette vagy éppen a Boris: Il film.

A szépséges szőke színésznő mellesleg már szerepelt az olasz Playboy címlapján (2010 májusában) és nagy rajongója  David Lynch Mulholland Drive - A sötétség útja című filmjének. Mindezek fényében feltehetően nem most láttuk utoljára meztelenül a filmvásznon és a blogunkban.

süti beállítások módosítása