Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Alison Whitney - Bacterium (2006)

| Címkék: amerikai meztelen vetkőzés mellek alison whitney full frontal | 2012.01.21. 22:18

Egy érdekes vetkőzés kerül ma bemutatásra, melyet Brett Piper rendezett. A főszereplő Alison Whitneynek ez volt a bemutatkozása, s mint a példa mutatja, a vetkőzés nem okozott neki komolyabb problémát. Ezt pedig azóta is bizonyítja, hiszen a meztelenség következő munkáiban is előfordul. Olyan filmekben játszott egyébként a Bacterium mellett, mint a Polycarp, Hooking Up vagy a Three Chris's.

Mellesleg egy gyönyörű hölgyről van szó, aki nem csak ruháit tudja ledobni, hanem a színészi játéka sem rossz. Aranyszőke hajú, barna szemű, New York mellől származó lány kevés filmes szerepe mellett a színházban is már bizonyított. Talán még az is elképzelhető, hogy egyszer nagyobb szerepekben is bemutatkozhat.

Hunter Tylo - The Initiation (1984)

| Címkék: amerikai meztelen vetkőzés mellek zuhanyzás hunter tylo full frontal | 2012.01.19. 10:39

Egy szappanoperasztárról lesz szó, akinek elég kalandos és drámai élete van. Az idén immáron ötvenes éveibe lépő Hunter Tylot azt hiszem a legtöbb hölgy olvasóm ismerheti, de férfiak számára sem lehet idegen, hiszen a Gazdagok és szépek Dr. Taylor Hayes Forrestere mindenképp emlékezetes a végtelen amerikai szappanoperából.

A július 3-án tehát kerek születésnapot ünneplő félig indián gyökerekkel rendelkező hölgy egyébként A maharadzsa lánya című tévéfilmben is feltűnt, melyet a hazai csatornák rengetegszer ismételnek. Karrierje elején viszont még korántsem válogathatott a munkákban a dekoratív, mára túlzottan átplasztikázott teremtés, s így rögtön első szerepében meztelenkedésre kényszerült. Ezt nézhetitek meg.



Megmutatta magát teljesen, s igaz szexjelenet nincs, de a nevét is többször változtató Hunternak ez az egyetlen olyan szerepe, ahol megcsodálhatjuk fedetlenül. Ennek oka nem más, mint azok a tévés produkciók, amelyben az erotika nagyon finom fajtáját engedik meg. A nőknek szóló filmek nem a mi műfajunk, főként nem az amerikaiak, de még szerencse, hogy 22 évesen más irányba haladt.

Amúgy jelenleg már harmadik férjét fogyasztja, átélt két családi drámát, melyek közül az egyik nagyon szomorú véget ért. A négy gyermeket világra hozó hölgy korai éveiben egyébként modellként volt ismert, s a teste mind a mai napig irigylésre méltó. A jelenetben persze még bozontosan és kevésbé előkészítve látjuk, s úgy vélem ha ma levetkőzne, ennél jóval erotikusabb részletet is tudnánk mutatni.

Courteney Cox 2. – Dirt: A hetilap (2007/08)

| Címkék: amerikai szex courteney cox | 2012.01.18. 05:05

A mai poszt az előző szerves folytatása, vagyis újfent hódolatunkat tesszük Courteney Coxnál, úgyhogy akinek gondja akad a személyével, csemegézzen addig a többi videó között. A színésznő akkor robbant a köztudatba, amikor bekerült a Jóbarátok c. tv-sorozatba Monica Geller szerepében az amerikai NBC televíziós csatornán. Ennek már nem kevesebb, mint tizennyolc éve. A sorozat tíz éven át kitartóan futott megszakítás nélkül, hogy végül kifulladjon, mint egy maratoni hosszútávfutó. (Egy kis apróság: ekkoriban - 1989-től hat éven keresztül - Michael Keaton és ő egy párt alkottak.)

A sikeres sorozatnak köszönhetően Courteney egyéb szerepeket is megkapott, és a kezdeti képernyős sikerek után a mozivásznon is megtalálta a helyét. Olyan filmekben vállalt szerepet, mint az Ace Ventura: Állati nyomozó (1994), majd következett Wes Craven legújabb horrorja, a Sikoly (1996), és annak második és harmadik epizódja, a Sikoly 2 (1997) és a Sikoly 3 (2000). E film forgatásán ismerkedett meg David Arquette-tel, az Arquette-színészdinasztia férfitagjával, akivel 1999-ben össze is házasodott, valamint kislányuk született 2004-ben.



A Sikoly-széria után csendesebb évek következtek. A Jóbarátok lecsengett, és a mozikban futó filmjei mind visszhang nélkül maradtak. Játszott a 2004-es November, vagy az egy évvel később forgatott Csontdaráló c. filmekben is, majd visszatért a tévék képernyőire két szezon erejéig a Dirt: A hetilap c. sorozattal, amelyről az előző bejegyzésben olvashattatok. A sikertelen - két évad sikertelenséget jelent? - sorozat után viszont, úgy látszik, másodvirágzását éli a 2009-ben indított Született szinglikkel (Cougar Town). A harmadik szezonját kezdő vígjátéksorozatban Courteney mára szinte önmagát alakíthatja, egy negyvenes éveiben járó elvált asszonyt és anyát.
A népszerű sorozat mellett folytatódott egy régi sikersztorija, a Sikoly 4-gyel ismét szerepelhetett a mozivásznon is.
Ami a magánéletét illeti. David Arquette nemrég beismerte egy interjúban, hogy megcsalta a feleségét, így a házaspár különvált, bár hivatalosan még férj és feleség - Courteney-ra egyébként jellemző, hogy a kapcsolatai hosszabb ideig tartanak, ritkán cseréli le a férfiakat. A válás azonban elkerülhetetlennek tűnik.
A videóhoz pedig csak annyit fűznék hozzá, hogy az előzőhöz hasonlóan Josh Stewart a partnere, és ezenkívül csodáljátok meg Courteney hatalmas kebleit is a képen.

Courteney Cox – Dirt: A hetilap (2007/08)

| Címkék: amerikai szex hátulról courteney cox no nudity | 2012.01.16. 19:13

A következő poszt valójában két részből fog állni, ugyanis Courteney Coxra a kelleténél hosszabb időt áldozok, magyarázattal pedig nem szolgálok. Vajon kinek szentel hosszabb időt bárki a világon?
Nos, Courteney valahol az amerikai délen látta meg a napvilágot, történetesen Alabama állam legnépesebb városában, Birminghamben, éspedig elég régen ahhoz, hogy a fiatalabb kortársak lemilfezhessék, közben azért nyugtázhassák, tolnák, mint a kétkerekűt, ha épp kereket lehetne vele oldani. Mivel gavallér vagyok a javából, és mellesleg túl egy bizonyos korhatáron - mások a kódolt reflexek -, biccentéssel konstatálom, hogy „jó nő” ez a hollófekete hajú, kék szemű miss - avagy ex-mistress.
Életpálya, kezdetek. Courteney rebellis lány volt kamaszkorában, a középiskolában ennek ellensúlyozására úszott, teniszezett, és persze pomponlányként buzdította a fiúkat a sportpályák oldalvonalainak túlpartjáról. Elkényeztetett úrilánynak nevelték, amolyan „papa kedvencé”-nek, nem véletlenül, hiszen gazdag szülőkkel áldotta meg a sors, a szülők azonban tíz éves korában elváltak. Később építészetet tanult az USA fővárosában, Washingtonban, a tanulmányait viszont megszakította, és sosem szerzett diplomát, mert közbeszólt a modellkarrier és a színészet.



Húszévesen táncolt Bruce Springsteen egyik klipjében, ezzel tűnik fel először. Egy év múlva, 1985-ben ő az első nő az amerikai televíziózás történelmében, aki kiejti azt a szót, hogy „menstruáció”, mindezt egy tamponreklámban.
Akit érdekel a folytatás, olvassa el a következő posztot is.
Ugrás a mába, illetve a közeli múltba. Néhány szót a jelenetről, és egyebekről.
A Dirt: A hetilap c. televíziós sorozat két évad erejéig húzta, utána eltakarították a színről, mert gyengén teljesített. A sorozatban Courteney egy szenzációhajhász hetilap szerkesztőjét alakította, és ez túl kevésnek bizonyult a folytatáshoz. A sorozat elkészítésében a Coquette Productions-nek is benne volt a keze, annak a produkciós irodának, amelyet Courteney Cox a volt férjével, David Arquette-tel alapított és működtetett.
Ebből a sorozatból láthattok most egy jelenetet. A szereposztás: a poszt alanya, partnere pedig az a Josh Stewart, aki tizenhárom évvel fiatalabb női színésztársánál.
Megjegyzés: ugyan ki ne szeretne elkapni egy jó nőt hátulról, azt’ leteremteni, lenyomni az asztalra, és meghágni, mint mén a kancát? A háttérmozi pedig nem szükségeltetik, teljesen felesleges, az elektromos áram pazarlása - éljünk zölden és költségtakarékosan!

· 1 trackback
süti beállítások módosítása