Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Olivia Wilde – Deadfall (2012)

| Címkék: amerikai szex mellek olvia wilde | 2012.12.23. 15:09

Az, hogy mi a véleményem a híres „tizenhármasról", már az amerikai színésznő korábbi meztelenkedéséről írt posztban kifejtettem. Ez persze nem gátolja meg azt, hogy a sokak által rendkívül vonzónak talált Olivia újra szerepeljen nálunk, hiszen néhány évnyi kihagyást követően ismét megmutatta a melleit a filmvásznon.

wilde02.jpg
Hozzá kell tennünk, a látvány nem vetekedik egy átlagos dél-amerikai moziban kapható idomoktól, de ez Hollywood, a marketing nem ismer határokat. A film egyébként Stefan Ruzowitzky munkája, és az Oscar-díjas filmet rendező (Pénzhamisítók) alkotótól kicsit többet vártunk volna. Ehelyett kaptunk egy átlagos filmet, ami egyszer azért megnézhető, hiszen talán éppen ennyi volt csak a cél.

Mindenesetre Olivia ebben a szerepben kicsit jobb arcát mutatja. Az üres tekintetű szépségek megformálásán túl is van tehát lét számára, és ez reményt ad arra, hogy egy-két éven belül nem tűnik el a süllyesztőben. A lehetőség adott, hiszen komoly költségvetésű filmekben kap szerepeket, és talán más egyéb is megmarad a mozilátogatóban az elkövetkező időkben, mint a fa arca és a hiperkarcsú teste.

Rachel Skarsten - Transporter: The Series (2012)

| Címkék: szex kanadai meztelen vetkőzés mellek rachel skarsten | 2012.12.20. 21:46

A szállító sorozatverzióját már nagyon vártuk, hiszen a korábban nálunk is bemutatkozó gyönyörű magyar színésznő, Osvárt Andrea is jelentős szerepet kapott benne. Bízunk abban, hogy neki is sikerül betörnie az élmezőnybe a tengerentúlon, hiszen minden adottsága megvan ehhez. Most azonban nem ő meztelenkedik nekünk, hanem egy csinos, sportos múlttal rendelkező kanadai hölgy.

skarsten_rachel.jpg
Csupán egyetlen részben szerepelt, de Delia Weigertként azért igyekezett maradandó élményt nyújtani a férfinézőknek. Egyébként Rachel norvég származású, a családja nyelvét ismeri, de sokkal inkább kanadai, hiszen lány létére hokizott, emellett pedig balettozott. A cselló sem áll messze tőle, így elmondhatjuk, egy sokszínű, szép nőről van szó, akiről információnk szerint ezek az első meztelen videókockák.

Elsősorban sorozatokban tűnt fel eddig, a szakértők leginkább a Birds of Prey című sorozatból ismerhetik, bár feltehetően ők vannak kevesebben. Azt is tudjuk, nem ez volt számára a legnagyobb dobás, de reméljük, az még hátra van, mert sportosan vékony testét szívesen néznénk gyakrabban is a képernyőn.

Kirsten Dunst – Lánybúcsú (2012)

| Címkék: amerikai szex kirsten dunst | 2012.12.19. 18:40

Rövid kis szösszenet egy német, bocsánat, amerikai színésznő főszereplésével a december 27-én mozikba kerülő Lánybúcsú c. vígjátékból. A helyszín egy mosdó, ahol az ember az intim ügyeit szokta intézni. De időnként egyéb intim ügyeit is itt bonyolítja le.

dunst_kirsten02.jpg
Kirsten Caroline Dunst 1982. április 30-án született az Atlanti-óceán partján fekvő Point Pleasant nevezetű kisvárosban, New Jersey államban. Édesanyja révén német, illetve svéd ősöktől származik, édesapja viszont echte német, hamburgi. A nagyszülei a mai napig az észak-német városban élnek, így nevének helyes kiejtése „dunszt". Tavaly óta kettős, amerikai-német állampolgárnak számít. Bizonyára senki sem vonta kétségbe német mivoltát.

Gyerekmodellként, háromévesen kezdte pályafutását, majd 1989-ben kapta meg élete első filmszerepét a New York-i történetek c., Francis Ford Coppola, Martin Scorsese, illetve Woody Allen fémjelezte filmben. Kirsten éppenséggel Woody Allen történetében játszhatott. Két év múlva, miután a szülei különváltak, édesanyjával és öccsével Los Angelesbe költöztek. Katolikus magán középiskolába járt, annak ellenére, hogy evangélikus vallású.

1994-es, Interjú a vámpírral c. filmben nyújtott alakításáért Golden Globe-díjra jelölték. A 2011-es, Lars von Trier rendezte Melkankólia c. filmben nyújtott játékáért pedig Cannes-ban a legjobb színésznőnek járó elismerést gyűjthette be. A 170 centiméter magas színésznő a színészet mellett az éneklésnek is hódol.

süti beállítások módosítása