Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kerekes Vica - Muži v naději (2011)

| Címkék: magyar szex meztelen mellek kerekes vica | 2012.02.11. 09:58

kerekes_vica.jpgA mai szereplőnket nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen immáron ötödször írunk róla a blogban. Ebből két bejegyzés már erről a filmről szólt, de eddig csupán a trailerekkel kellett megelégednünk. Most már végre láthatjuk legerotikusabb magyar színésznőt meztelenül.

A  mozit már beharangoztuk, s remélem sokan látták, mert tényleg remek munka. Igaz, ehhez kicsit utazni kellett, mert tudomásom szerint legközelebb Szlovákiában mutatták be. A csehek viszont ismét hozzájuk méltó komédiát produkáltak, amelyben központi szerepet kap Vica teste. A felvidéki színésznő pedig zseniális, ahogy mindig, a csábító szerepére nem véletlenül választották őt. Pedig tudjuk, vannak szép hölgyek jócskán Csehországban is.


Kerekes egy humorral fűszerezett jelenetben ismét meztelenül is megmutatkozik, azzal a Jiří Macháčekkel, akivel már korábban is volt egy merész összegabalyodása. Egyébként Éva a legnagyobb cseh bulvárlapnak a film bemutatása előtt úgy nyilatkozott, hogy még néhányszor feltehetően levetkőzik a filmekben, azután majd úgy is mindenki megunja testét, s már nem fogják hasonló jelenetekre kérni. Mi csak örülünk, ha még megmutatkozik ruhák nélkül a filmvásznon, mert nőies teste ugyan nem tetszhet mindenkinek, de mi szívesen nézzük. Azt pedig nem értem, férfimagazinok még miért nem fotózták?

Noomi Rapace – A lány, aki a tűzzel játszik (2009)

| Címkék: szex spanyol svéd meztelen leszbikus vetkőzés mellek explicit noomi rapace yasmine garbi full frontal | 2012.02.09. 15:37

rapace_noomi.jpgHollófekete hajú viking leszboszik találkozása a rideg Skandináviában egy takaros, félhomályos lakásban, kölcsönös vetkőztetés lágy csókok és puha érintések közepette, majd nyali-fali vice versa alapon, aztán pihenés füstöléssel egybekötve, végül ajándékosztás. Ojjé! Azok a liberális északi erkölcsök! A történethez hozzátartozik, hogy a lányok közül az egyik, a „svédebbik” a férfiakat is kóstolgatja olykor-olykor – akiről e poszt is szól, azaz Lisbeth Salander, vagyis Noomi Rapace, a svéd filmgyártás legújabb csillaga.

Noomi Rapace, született Norén, egy svédországi kisvárosban, Hudiksvallban látta meg a csillagos égboltot 1979. december 28-án. Édesapja spanyol - cigány származású énekes a legenda szerint -, édesanyja svéd - ő szintén színésznő. A szülei nem maradtak együtt, így az édesanyjával és a mostohaapjával ötéves korában Izlandra költöztek egy isten háta mögötti parányi faluba. Gyorsan adaptálódhatott az új környezetbe, mert két év múlva már kisebb szerepet kapott egy filmben - anyai segédlet révén? -, és a kis szerep - mukkannia sem kellett - nagy hatással bírt a pöttömnyi kislányra. Ekkor döntötte el, mivé szeretne válni felnőttkorában. Színésznővé! Ennek érdekében tizenöt évesen elhagyta Izlandot, és hazaköltözött Stockholmba, hogy beiratkozhasson a színitanodába.


1996-ban debütált a tévében a Tre Kronor címet viselő szappanoperában, amelyben egy évadot szántak neki, majd folytatta tanulmányait, de már másutt.  Az ezredfordulótól kezdve színházi színész, és az új évezred első évtizedében öt társulatnál is megfordult.

A filmesek is felfedezték maguknak, a legnagyobb elismerést az öt évvel ezelőtti dán produkcióban, a Daisy Diamondban kapta. Két fontosabb díjat is elnyert az alakításával, és részben ennek köszönhette a következő lehetőséget, amelyet a Millennium-trilógia jelentett. A tetovált lány, A lány, aki a tűzzel játszik és A kártyavár összedől Lisbeth Salandere világgá repítette a nevét. Díjak és jelölések, majd szerep a Sherlock Holmes 2. – Árnyjátékban, és további lehetőségek sora.

Magánélete? Ola Rapace svéd színésszel tizenegy éve kötöttek házasságot, két évre rá megszületett egyetlen közös gyermekük, egy fiú, de tavalyelőtt kérték a házasság felbontását. (A férje kábítószerekkel kapcsolatos bűncselekményekbe keveredett néhány éve, talán ez is közrejátszhatott.) A Rapace nevet az esküvő óta használják, ami francia és olasz nyelven ragadozó madarat jelent.

Találós kérdések. Mi a közös Penélope Cruzban és Noomi Rapace-ban? Mindkettejük ereiben cigány vér is csordogál. És ki a másik nő a jelenetben? Yasmine Garbi svéd színésznő, aki Miriam Wut alakítja a filmben, és ha már „ősök”, az ő ereiben olasz, tunéziai és lapp vér csörgedezik. Kicsi a világ!

Lynn Collins – True Blood – Inni és élni hagyni (2008)

| Címkék: amerikai szex hátulról lynn collins | 2012.02.06. 16:56

collins_lynn.jpgVámpíros szex melltartóban, bugyi nélkül, állva, majd fekve, végül hátulról kutyapózban, igazán őrülten, mindent beleadva, ahogy azt a jenki filmproducerek kitervelték, ahogy szerintük csinálják, mármint a szexet - legalábbis ők biztosan így csinálják, nekik ez jelenti a vad, vehemens szexet. Vagy csak tornagyakorlatokat végeztettek a színészekkel? Ez a kötelező vagy a szabadon választott program? Szex amerikai módra? És! Van tükör is persze! Az ne lenne! Kettő is, ha jól számoltam.

Viola Lynn Collins 1977. május 16-án született Texasban, Houston városában - avagy Viola Lynn Collins 1979. június 1-jén született Texasban, Houston városában? Találós kérdésnek is nyugodtan elmegy. A helyes válasz? Lehet, hogy egyik sem.


A színésznő élete. Gyerekkorát Houstonban és Szingapúrban tölti, az édesapja ugyanis az olajiparban tevékenykedik. A középiskolát Houstonban végzi el, majd a New York-i Juilliard School drámatagozatát látogatja. Shakespeare-darabokban játszik - később, mint hollywoodi színész, Portia alakját is megformálhatja A velencei kalmárban Michael Radford rendezésében, olyan hírességek mellett, mint Al Pacino, Jeremy Irons vagy Joseph Fiennes. A Hamletben eljátszhatja Ophelia szerepét, a Rómeó és Júliában pedig Júliát – az előbbit New Yorkban, az utóbbit már Los Angelesben.

A hollywoodi filmes karrierje akkor vesz nagyobb lendületet, amikor mellékszereplőként feltűnik A hetedik érzék c. tévéfilmsorozatban Matthew Fox oldalán. Ezután lehetőséget kap Az 50 első randi, a Ház a tónál, a Fej vagy írás - főszerep! - és az X-Men kezdetek: Farkas c. mozifilmekben. A True Blood c. sorozatban csupán az első évad néhány epizódjában láthatjuk, de ez éppen megér egy posztot. Hamarosan a John Carter c. filmmel rukkol elő a mozikban.

Ami a magánéletét illeti. Hat éve Steven Strait amerikai színésszel jár, sőt, 2007 karácsonya előtt örök hűséget is esküdtek egymásnak. A férje hét - avagy kilenc - évvel fiatalabb nála, akivel New Yorkban és Londonban is fenntartanak egy-egy otthont. Lynn egyébként rajong az asztrológiáért.

A jelenethez pedig csak annyit. A kölyökképű szívtipró, aki nekiesik a texasi lánynak, nem más, mint az ausztrál Ryan Kwanten, a sorozatbeli Jason Stackhouse, és egyszerre elegáns és hanyag a mozdulat, ahogy lendül a karja - Christian Bale-t koppintja az Amerikai Psychóból. Íme, az amerikai macsó tanyasi változatban - Manhattanben sem csinálják jobban!

süti beállítások módosítása