Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Manuela Arcuri – Mogli a pezzi (2008)

| Címkék: olasz manuela arcuri | 2012.03.02. 17:15

arcuri_manuela.jpgMenyasszonyi ruhapróba hófehér kivitelben, majd lassú emelkedés a medencéből türkiz bikiniben. Ezt követően romantikus összeborulás a szitáló esőben, a ruha csuromvizes, a comb villan, a mellek dagadnak a lenge és lucskos öltözék alatt. Később hosszú, csupasz lábak a reflektorban, hófehér fehérnemű felül, aláfestésként romantikus melódia. Ezt szieszta váltja az ágyban, majd szieszta az ágyban még egyszer, a zene pedig, ha lehet, még romantikusabb. Újabb ágyjelenet szex után vagy előtt, és az öreg kecske megvilágosodása – a felszarvazás ténye bizonyított. Ezután ruha fel, ébredés patyolatfehérben, egybekötve vértócsában úszó hullával, nyomok eltüntetése a tenger partján, véres ruha le, végül emlékezés a boldog múltra.


Íme, a mai olasz menü. Akit ajánlunk és tálalunk - Manuela Arcuri, klasszikus olasz szépség gesztenyebarna hajkoronával, tüzes barna szempárral, húsos ajkakkal, és az elmaradhatatlan, hatalmas keblekkel, ahogy az a napsütötte délen dukál.
Manuela Arcuri 1977. január 8-án született abban az Anagni nevezetű olasz kisvárosban, amely alig hetven kilométerre fekszik az olasz fővárostól, Rómától, és ez a bőséges történelmi múlttal rendelkező városka három pápát is adott a világnak. Gyerekkorát a közeli Latinában töltötte, a majd’ százhúszezres városban Lazio régióban, ahol akár Tiziano Ferróval is találkozhatott, aki e város szülötte. A középiskola elvégzése után színművészetire jelentkezett, végül szociológiát tanult az egyetemen, miközben tizenöt évesen már modellkedett.

Első szerepét 1995-ben kapta egy szappanoperában. Idővel felfedezték maguknak a tévéfilmek rendezői, majd néhány mozifilmben is feltűnt. Filmjei: Őrült Johanna (2001), címszerep az Imperia, a híres kurtizán c. tévéfilmben (2005), egy évvel később a Tisztelet kérdése c. filmben játszott, a Mogli a pezzi pedig egy négy részből álló tv-sorozat. Színházi szerepeinek száma három. A sanremói dalfesztivált tíz évvel ezelőtt vezette, különböző show-műsorok háziasszonya, és az olasz bulvárlapok kedvence. Oka? Járt az AS Roma csapatkapitányával, Francesco Tottival, a 2004-es athéni olimpia kardvívó bajnokával, Aldo Montanóval - Nemcsik Zsoltot győzte le a döntőben -, Francesco Cocóval, aki ugyancsak a labdát kergette egykor… és lehetne folytatni a sort.
A rétestészta hosszúságúra sikeredett videóból ugyan hiányzik a profán szex, de van mit csodálni, kellő mértékben el lehet merülni. Zárásként pedig, akit érdekel, Manuela paraméterei: 174-65-97-67-99. Una bella ragazza! Vigyázat! Óvatosan a merüléssel!

Rebecca Creskoff – Hung – Neki áll a zászló (2009)

| Címkék: sorozat amerikai orál vetkőzés rebecca creskoff | 2012.02.27. 21:04

rebecca_creskoff.jpgGyorstalpaló anyagilag tönkrement jóképű uraknak, avagy hogyan váljunk első osztályú konzumférfiakká. Első lépésként szerezzünk egy dögös tanárnőt, aki a betanítás és az idomítás után vállalja a felhajtó szerepét is. Betanítás és idomítás? Kezdetekkor megtanuljuk, hogyan kell fogni egy nő seggét, később megtudhatjuk, hogyan kell tökéletesen kielégíteni egy elhanyagolt, frusztrált nő szexuális igényeit, végül kiderül, hogy újonc dzsigoló létünkre értünk is valamihez, vagyis részesítsük előnyben az orális szexet, a tanárnő ugyanis odáig van a teljesítményünktől, a nyalási technikánk valami fantasztikus.

Ez lenne a Hung – Neki áll a zászló (Hung) c. filmsorozat „főhősének”, Raynek (Thomas Jane) a munkája, amolyan másodállása a középiskolában betöltött tanári állása mellett. Kiegészítőnek nem rossz! Persze megjegyzendő, Ray rendelkezik egy nem elhanyagolható „előnnyel”, a férfiassága hangyányival nagyobb az átlagosnál, amit ki kell használni. Így válik belőle call-boy, a strici szerepére viszont ketten is pályáznak, az előbb említett tanárnő - e poszt alanya -, és Tanya (Jane Adams), a szerencsétlen „barátnő”. Ennyit felkonf gyanánt.


Rebecca Creskoff, aki néhány hónappal ezelőtt szerepelt már e blog felületén, 1971. február 1-jén született a pennsylvaniai Philadelphiában. Mivel nagyon okos lány volt, jelentkezett a Pennsylvania Egyetemre, ahol később a tanulmányait is elvégezte, majd a New York Egyetemen részesült posztgraduális képzésben, így a bölcsésztudományok magisztere is egyben. Izgalmas intellektuális vitákat lehet vele folytatni, nem kérdéses, miközben elmerülünk a dekoltázsa és a barna szeme mélyében.

Színészkarrierje a Finding North c. 1998-as független filmmel indult. Ezt követően sorozatok tömkelegében vállalt kisebb-nagyobb szerepeket. A Greetings from Tucson (2002/03) és a Quintuplets (2004/05) c. tv-sorozatokban már állandó szereplő, majd a Jonas (2009/10) c. fergeteges produkcióban tűnt fel. Ezután következett a Hung – Neki áll a zászló (2009/11), amely három évad után leállt múlt év végén - valószínűleg kifulladt a Michiganben játszódó visszafogott humorral fűszerezett történet.

Hogy mégis miért nem futott be Rebecca Creskoff, mint hollywoodi színésznő, miért tipikus sorozatszínésznő, csak ő tudja. Talán nem vágyott hírnévre, nagyobb sikerre, vagy az ügynöke végzett pocsék munkát. Nem lehet véletlen, hogy szinte semmit sem találni róla. Mindenesetre egészen jó bőr így első látásra, még negyvenen túl is. Hódoljunk szépsége előtt, igazán megérdemli!

süti beállítások módosítása