Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Olivia Harris - The Playroom (2012)

| Címkék: amerikai szex meztelen vetkőzés mellek olivia harris | 2013.01.31. 10:02

A legnagyobb filmes adatbázis szerint a fiatal lány első mozijáról van szó, amely ugyan tavaly áprilisban már a Tribeca fesztiválon bemutatásra került, de a mozikba csak idén jutott el. Éppen ezért nincs is túl sok információnk róla, annyi viszont bizonyos, a hetvenes években játszódó történetről van szó.

harris_olivia.jpg
Julia Dyer filmjében remek színészek bukkannak fel, hiszen Molly Parker vagy A hallgatás törvényéért korábban Oscarra is jelölt John Hawkes biztosítékot jelentenek.

A mai szereplőnkről pedig csak annyit, hogy a nagyon realisztikus jelenetben ugyan nem mutat meg annyit, mint az első másodpercek után várható, de azt is tudni kell róla, a színészkedés mellett zeneileg is tehetséges. Sőt, könnyen elképzelhető, hogy ezen a téren komolyabb sikerek rejlenek számára, mint a filmvásznon.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr345051629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása