Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Silvia Abascal - La Voz de su amo (2001)

| Címkék: szex spanyol meztelen vetkőzés mellek silvia abascal | 2011.12.18. 05:21

A spanyol színésznők sokszor vetkőznek meztelenre a filmekben, hogy ezzel is segítség a művek hangulatteremtését, de persze azért az öncélúság sem ritka. Mindenki eldöntheti, a fiatalon ismertté váló Silvia jelen szereplése melyek közé tatozik, ehhez viszont szükség lesz megtekinteni, Emilio Martínez Lázaro vajon mit is rendezett a további másfél órára a moziba. A jelenet mindenesetre remek, s az akkor 21 éves színésznő testének ebben komoly szerepe van. Látszik, hogy már tinédzserként ismerte a kamerát, s így a pucérkodás nem az első játéka volt a kamera előtt. 


A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr703472163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gatinho 2011.12.19. 05:33:25

Ekkora baromságot már rég olvastam, gratula. Ezzel index címoldalra kerülni, hát ezért meg az indexnek gratula. Kinek a kije vagy? :)

Ebben az egészben egyetlen pozitív volt, ő pedig Silvia. Amit te hozzámagyaráztál, annak se füle, se farka. Inkább menjél kapálni!

sexycsajszi · http://goo.gl/QchxK 2011.12.19. 05:33:25

nem rosz kicsit hasonlít erre: goo.gl/QchxK

nem rosz kicsit hasonlít erre: goo.gl/QchxK
süti beállítások módosítása