Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Yvette Yates - I Hope They Serve Beer in Hell (2009)

| Címkék: amerikai szex meztelen mellek yvette yates | 2013.01.24. 16:56

Az előző bejegyzésben már szót ejtettünk erről a szemrevaló hispán hölgyről, most pedig nagyobb teret kapnak a mellei a filmvásznon, hiszen pár évvel ezelőtt teljes egészében bemutatásra kerültek ebben a Bob Gosse által rendezett vígjátékban.

yates_yvette02.jpg
Amit a filmről érdemes tudni, hogy Tucker Max írta a forgatókönyvet saját önéletrajzából, aki egy nagy bunkó, és ebből rengeteg pénzt is szerzett. Könyvet írt életéről, valamint blogot is vezetett, és jól szerepelt az eladási listákon.

Ennek alapján készült egy film, amelyben ő a főszereplő. A történetben hozza a formáját, és a nem éppen nőknek ajánlott film ennek ellenére nem üt nagyot. Sőt, még annál is kisebbet, de legalább a szépséges színésznő karrierjén egy kicsit lendített, ha már megmutatta, milyen szépen is mutat a teste.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr345041384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása