Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szapphó (2008)

| Címkék: szex meztelen ukrán leszbikus orál mellek explicit full frontal | 2011.03.04. 05:36

Egy részben ukrán filmről lesz ma szó, amelyet angol rendező (Robert Crombie) készített és a romantikus dráma kategória alatt fut nálunk. A cím valószínűleg ismerős a görög irodalom tananyagából. A film viszont modern közegbe helyezi a történetet, hiszen 1926-ban játszódnak az események. Egy amerikai házaspár érkezik nászútra Lesbos szigetére, hogy ott aztán a feleség Sappho és a férj Phil, a gyönyörű Helene hálójába kerüljön. A szerelmi háromszögből erotikus jelenetek sokasága alakul ki, amelyet a részletben megnézhettek.

Ügy gondolom, nem csak Avalon Barrie és Lyudmila Shiryaeva teste miatt érdekes a film és a részlet, hanem a szép képek, a történet és az elbeszélés miatt is. A táj pedig ugyancsak érdemes arra, hogy ilyen jeleneteket forgassanak rajta. 



A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr522689004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kis ember 2011.03.07. 02:50:35

Nem volt rossz film, bár szerintem a rendező kissé didaktikusra vette. Az orosz színésznő gyönyörű!
süti beállítások módosítása