Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rachel Skarsten - Transporter: The Series (2012)

| Címkék: szex kanadai meztelen vetkőzés mellek rachel skarsten | 2012.12.20. 21:46

A szállító sorozatverzióját már nagyon vártuk, hiszen a korábban nálunk is bemutatkozó gyönyörű magyar színésznő, Osvárt Andrea is jelentős szerepet kapott benne. Bízunk abban, hogy neki is sikerül betörnie az élmezőnybe a tengerentúlon, hiszen minden adottsága megvan ehhez. Most azonban nem ő meztelenkedik nekünk, hanem egy csinos, sportos múlttal rendelkező kanadai hölgy.

skarsten_rachel.jpg
Csupán egyetlen részben szerepelt, de Delia Weigertként azért igyekezett maradandó élményt nyújtani a férfinézőknek. Egyébként Rachel norvég származású, a családja nyelvét ismeri, de sokkal inkább kanadai, hiszen lány létére hokizott, emellett pedig balettozott. A cselló sem áll messze tőle, így elmondhatjuk, egy sokszínű, szép nőről van szó, akiről információnk szerint ezek az első meztelen videókockák.

Elsősorban sorozatokban tűnt fel eddig, a szakértők leginkább a Birds of Prey című sorozatból ismerhetik, bár feltehetően ők vannak kevesebben. Azt is tudjuk, nem ez volt számára a legnagyobb dobás, de reméljük, az még hátra van, mert sportosan vékony testét szívesen néznénk gyakrabban is a képernyőn.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikaafilmekben.blog.hu/api/trackback/id/tr304975476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

átlátó 2012.12.21. 01:53:42

Olga kérem... mielőtt beküldi ezt a nőt, hogy diktáljak neki valamit, hát kérem szóljon neki, hogy a társaságomban ezt a piros izét inkább ne erőltesse...ha már ott az a fekete. Köszönöm Olga, most kimehet.

MilfHolgersson 2012.12.21. 12:46:39

Fa Szállító a kis Ráhel. :)

@átlátó: Hónapok óta kacagok az Olgás-diktálós kommenteken. :)
Nálad a pont, ez a piros gönc nem való reá.

átlátó 2012.12.21. 13:59:56

@MilfHolgersson: Köszönöm szépen a kacagást.
Íme illusztrációként, hogyan viselkedik egy vezető, a titkárnők között... erős és kizárólagos figyelemmel a szemüveges Olgára...minden más lényegtelen.
www.youtube.com/watch?v=iiwhHH4r6oI
süti beállítások módosítása